tisdag 15 mars 2011

Köttbullestafett

När det vankas ngt extra gott i matväg, som köttbullar, har kackelmaffian ngr mer eller mindre framgångsrika taktiska knep att få ta del av det goda:
  1. Ta en köttbulle och spring iväg fort som fan, har du riktig tur kanske du hinner att ta ett smakprov innan nästa höna får fatt på stafettpinnen, i detta fall köttbullen, och upprepar samma procedur.
  2. Ett annat taktiskt drag kan vara att helt enkelt buffla sig fram i köttbullevärlden och helt sonika ställa sig mitt i matskålen och hoppas på att inte bli undanträngd.
  3. De som har förfinat taktiken ytterligare, ngn enstaka, tar det hela med ro. Vänta tills de höns som är roade av köttbullestafett sprungit iväg - vips så har du alla köttbullar för dig själv - och du kan i lugn och ro till och med hinna smaka på dem innan de försvinner. Detta är troligtvis det mest vinnande konceptet =)
  4. Golaren Galman, som är en cool kille, tar det hela med ro. En smakbit här och en smakbit där medans han ser till att det hela går någorlunda sportsligt tillväga.
Efter denna mycket aktiva måltid är det såklart mycket skönt och gå ut i vårsolen och mer sansat och metodiskt fortsätta söka föda.


Golaren Galman i solen


Miss Lavendel burrar upp sig
 

Taktik nr 2
 Den solidariska principen (när det inte är köttbullar vill säga)

Hallå där - vad sysslar du med egentligen!!!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar